របៀបធ្វើម្ហូបខ្មែរ៖ ទឹកគ្រឿង 2016


គ្រឿងផ្សំ

1. ត្រី១       2.ទឹកក្រូចឆ្មា១ស្លាបព្រាបាយ     3.ម្ទេស២គ្រាប់​        4. ខ្ទឹមកន្លះស្លាបព្រាបាយ

5. ស្ករសកន្លះស្លាបព្រាបាយ      6. អំបិលមួយស្លាបព្រាកាហ្វេ        7. ប្រហុ១ស្លាបព្រាបាយ។

របៀបធ្វើ

1.ដាំទឹកឲ្យពុះរួចបង់ត្រីចូលហើយរង្ងស់ត្រីឲ្យបានឆ្អិន រួចយកប្រហុកទៅដាក់ហើយកូឲ្យវល់ក្នុងឆ្នាំ


 ឆ្លៀតពេលទៅបេះសាច់ត្រីដែលស្រង់ហើយ  ឲ្យស្អាត់ហើយបុកឲ្យម៉ត់  បន្ទាប់មកយកគ្រឿងផ្សំដាក់



លាយបញ្ចូលគ្នាឲ្យសប់  បន្ទាប់មកទៀតដាក់ទឹកប្រហុកទៅតាមតម្រូវចិត្ត។




ចែកចាយដោយៈ កង ថាវ
ចែករំលែកតាមរយៈ ហ្គូហ្គលបូក

ម្ចាស់ទំព័រ កង ថាវ

0 វាចារ:

Post a Comment